Wie zijn wij?

Leuk dat je een kijkje neemt op onze website! Wij zijn E.K.C.A.: de Eerste Korfbal Club Arnhem. We bestaan sinds 7 november 1909 en vanaf 1996 zitten wij in Elderveld. In 2016 zijn wij met onze hoofdsponsor een naamsverbintenis aangegaan en heten wij E.K.C.A. – CIBOD.

Wij vinden korfbal een enorm leuke sport. En je bent van harte uitgenodigd om het plezier met ons te ervaren. Je mag bij ons altijd 5x gratis meetrainen om te proberen of korfbal ook iets voor jou is.

Korfbal is een gemengde sport, wat betekent dat meisjes en jongens / dames en heren samen in één team spelen. Vanaf de jongste jeugd al. De lol op en rond het veld staat bij onze vereniging voorop en uiteraard willen wij ook steeds beter worden. Plezier en fanatiek korfballen gaan wat ons betreft prima samen.

Korfballen doen wij zowel binnen als buiten. Het seizoen start eind augustus op ons kunstgrasveld bij de sporthal Elderveld. Vanaf eind oktober trainen en spelen wij in de sporthal zelf tot ongeveer eind maart. En dan zijn wij vanaf april t/m juni weer buiten te vinden. Ondertussen blijft onze kantine aan de zijkant van de Elderveldhal de plaats waar wij elkaar ontmoeten. Op één trainingsdag in de week serveren wij daar vanaf 17.00 uur eten voor al onze leden (en ouders van jeugdleden). Zo hebben we langer op een gezellige manier contact met elkaar, en het is wel net zo praktisch als je uit je werk of van de BSO komt.

Bij E.K.C.A. houden wij ook van een (jeugd)feestje. Wij zijn de Eerste Korfbal Club in Arnhem. En ook de gezelligste!

Dit is een beetje wie wij zijn en wij kijken er naar uit om jou te ontmoeten. Neem vandaag nog contact met ons op via info@ekca.nl of bel of stuur een WhatsAppbericht naar onze secretaris Gerda Tangerink: 06-49834845.

Hartelijke groet,
Het bestuur van E.K.C.A. – CIBOD

Dirk-Jan Velderman (voorzitter)
Gerda Tangerink (secretaris)
Ivona Blaauw (penningmeester)
Martine Hese (jeugd / technische zaken)
Sheila Wendt (algemeen lid)
Reyer Kok (crossminton)