Rik Smit overleden

Bericht door Wolfgang Zahn

Ik hoorde vandaag tot mijn schrik en ontsteltenis dat op 28 mei jl. Rik Smit op 63-jarige leeftijd is overleden na een vervelende ca. acht maanden durende ziekte. Zo goed als ik het niet wist, zullen er wellicht meer zijn van mijn generatie en van die ervoor die het nog niet wisten. Daarom dit bericht.

Rik is oud-E.K.C.A.-lid (bij ons begonnen met korfballen op tienerleeftijd pas), evenals zijn weduwe Hanny de Geest. Met beiden heb ik mijn tienerjaren korfballend doorgebracht. Hij was een fijne vent met humor. Op de een of andere manier zijn beiden na hun E.K.C.A.-tijd bij Oost Arnhem terecht gekomen en daar sprak ik ze nog af en toe als ik daar was en zij toevallig ook. De laatste keer was toch alweer vóór corona.

Hanny, als je dit mocht lezen, houd je haaks, meid. Je bent een prachtman verloren. Koester jouw herinneringen met hem! En dat geldt als broer ook voor Jolanda, zijn (jongere) zus dus. Ook zij heeft bij ons een korfbalverleden.

Wolfgang Zahn.

Deel dit bericht