Schrijf je in voor bardienst dit veldseizoen!!

Hallo allemaal,

Het veldprogramma is binnen. Helaas is het niet gelukt om alle ploegen gelijktijdig thuis te laten spelen. Dit betekent dat er 6 zaterdagen bardiensten nodig zijn.
3 zaterdagen spelen er o.a. een paar jeugdwedstrijden en senioren thuis en 3 zaterdagen alleen maar jeugd thuis en de senioren uit. Wij verzoeken iedereen zo snel mogelijk in te schrijven voor één of meer bardiensten het komende seizoen. Voor de ouders van jeugdleden, probeer vooral in te schrijven op de dagen dat alle jeugd thuis speelt. Alle hulp is welkom!!

Hier onder staat het rooster waarop bardienst nodig is. Dit keer voor de eerste 3 thuiszaterdagen en begin mei zal het resterend programma verschijnen. Schrijf je zo snel mogelijk in. Als er niet voldoende wordt ingeschreven gaan we toewijzen en dan ben je zelf verantwoordelijk voor deze dienst. Mochten er problemen zijn met het openen en sluiten van de kantine dan kunnen we je helpen. Geef het dan even door. Uiteraard verwachten we dat de kantine netjes wordt achtergelaten.

Verder is het de bedoeling dat er ranja geschonken wordt bij de jeugd in de rust van hun wedstrijd en thee bij de senioren. Wij verzoeken de ploegen zelf hun ranja of thee op te halen in de kantine.

Veel succes!

Namens de kantinegroep

Ina Meurs

e-mail: ina.meurs@upcmail.nl

Deel dit bericht