In Memoriam voor Sjaak van den Wijngaard

Wij ontvingen het droevige bericht dat Sjaak (Jacques) van den Wijngaard is overleden. 

Er kan afscheid van Sjaak worden genomen op donderdag 29 december, tussen 16:00 – 16:30 uur in het uitvaartcentrum DELA, Weg langs de begraafplaatsen 5, Arnhem.

De uitvaart is op vrijdag 30 december om 11:00 uur in crematorium Moscowa.

Namens het bestuur EKCA-CIBOD.

Als je als bouwkundig tekenaar vlak naast je deur een stel mensen bezig ziet met het bouwen van een clubhuis, dan kun je niet anders dan je interesse te tonen. Het werd echter veel meer. Ik heb het over

Sjaak van den Wijngaard

die ons op 21 december op de leeftijd van 91 jaar is ontvallen.

Sjaak heeft sinds de bouw van ons clubhuis in Presikhaaf vele functies in de vereniging gehad. Zijn meest opvallende was de manier waarop hij de reglementen en statuten van onze club beheerde. Er was geen vergadering of Sjaak interrumpeerde. “Mijnheer de voorzitter volgens de statuten kan dit helemaal niet.” Kwam er een discussie die hem niet aanstond, dan veranderde Sjaak in een gifkikker. En meestal kreeg hij zijn zin.

Ik kan mij niet eens alle werkzaamheden van Sjaak voor EKCA herinneren. In ieder geval is hij wedstrijdsecretaris geweest en heeft hij langere tijd ons clubblad verzorgd. Ook de vele weekenden met de visclub zijn voor zijn maten mooi om op terug te kijken.

Moge hij rusten in vrede.

Teun

 

 

 

Deel dit bericht