In memoriam voor Glenda van Buren

Op 5 november jl., is ons oud-lid Glenda van Buren overleden. Zij was al enige tijd ziek.

Alleen de oudere generatie (qua lidmaatschapdsuur) zal Glenda nog kennen. Zij was lid van 1969 t/m 1975. Zij en haar jongere zus Nancy vertrokken toen richting Duitsland waar hun vader vanwege zijn werk naartoe moest. Jammer voor die toen tienermeiden, want zij stonden midden in de vereniging en, voor zover van belang, hadden een prima korfbaltoekomst voor zich. Ook jammer voor E.K.C.A., omdat het gewoon leuke meiden waren die door hun leeftijdgenoten gemist gingen worden. Later, bij bepaalde bijzonder festiviteiten, zijn zij nog eens bij E.K.C.A. geweest. Voor zover ik weet zijn er nog wel wat contacten blijven bestaan tussen de zussen en sommige E.K.C.A.-leden.     

Glenda is 63 jaar geworden.

Wolfgang Zahn.   

Deel dit bericht