EKCA dag 11 juni: E1 KAMPIOEN!

De laatste EKCA dag van dit seizoen is een feit: Lekker weer en spannende wedstrijden!!☀️
Ook waren er mooie resultaten: De E1 wist met ruime cijfers te winnen en zijn officieel KAMPIOEN!!! Ook de D1 en A1 boekte belangrijke zeges op weg naar het kampioenschap. De D1 ging daarna op teamuitje bij Skyzone.
 
Als laatste hield EKCA 1 de punten in Arnhem, maar de wedstrijd stond vooral in het teken van scheidsrechter Jan Goldman, die na 46 jaar zijn laatste officiële wedstrijd in de wedstrijdkorfbalcompetitie floot. Jan ontving namens de voorzitter van het KNKV de erepenning en kreeg van ons ook een mooi presentje. Daarnaast speelde Erwin Noome zijn laatste wedstrijd voor het thuispubliek: na dit seizoen zal Erwin stoppen met korfballen. Zijn 4 doelpunten waren genoeg voor de overwinning!!
 
Zie de foto’s voor een sfeerimpressie van deze mooie dag!
Deel dit bericht