In memoriam voor Riet Bugter & Harry van der Burgt

Twee “oudgedienden” van onze club zijn afgelopen week overleden. Vorige week vrijdag is

Harry van der Burgt

rustig ingeslapen. Harry heeft nooit gekorfbald. Zijn vrouw Irene des te meer. Desondanks vervulde Harry in de periode dat we een clubhuis bouwden op Presikhaaf de functie van penningmeester van de bouwcommissie. Ook onze drankvergunning, die destijds verplicht was, stond op zijn naam.

Ik wens namens u de familie sterkte bij het verwerken van dit verlies.

 

Aanstaande vrijdag nemen we afscheid van

Riet Bugter

Deze lieve 92 jarige dame kwam door haar huwelijk met George Bugter in een fanatiek EKCA-nest terecht. Zij heeft wel gekorfbald en ook veel op de achtergrond gewerkt. Ook heeft zij met veel plezier aan allerlei activiteiten deelgenomen. Zoals fietsvakanties en toneelspelen.

Ook de nabestaanden van Riet wens ik alle sterkte.

Teun Olthof

 

Deel dit bericht