Bijzondere voorstelling voor ouders (én hun kind!)

Namens Sportbedrijf Arnhem:

We mogen alle ouders van onze jeugdleden iets héél bijzonders aanbieden. Op zondagmiddag 24 oktober aanstaande kun je in Arnhem GRATIS naar de theatervoorstelling ‘Pap, doe normaal!’. Sterker nog, als je kind tien jaar of ouder is mag je die meenemen en de voorstelling als gezin beleven. Bestel nu je vrijkaartjes, want vol is vol!

Huiswerk moeten maken. Taalgebruik op Social media. Sportwedstrijd winnen. De eerste verkering. Het schoolfeest waar van alles gebeurt… Het komt allemaal voorbij in deze voorstelling met een lach en een traan; leuk en interessant voor álle ouders.

De uitvoering op zondagmiddag 24 oktober is in het Stadstheater Arnhem. De inloop is vanaf 14.00 uur, de voorstelling zelf van 14.30 tot 15.45 uur (zonder pauze).

Een kaartje kost eigenlijk €17,50 maar – dankzij Sportbedrijf Arnhem – is de toegang is dit keer dus gratis! Maar let wel op:

–        als je je kind meeneemt moet ie, gezien de situaties die in de voorstelling voorkomen, dus tien jaar of ouder zijn;

–        je moet van overheidswege een coronatoegangsbewijs hebben (mits dertien jaar of ouder);

–        en je moet je van te voren aanmelden, via www.papdoenormaal.nl. Daar is ook meer informatie te vinden, zoals de trailer.

Tot zondagmiddag 24 oktober! En uh…. vraag aan andere ouders van jullie team of groep of zij ook meegaan, dan maken we er een gezellige middag van met z’n allen.

 

Deel dit bericht