Coronabeleid kantine vanaf 25 september

Zoals het kabinet heeft aangekondigd tijdens de persconferentie wordt het per 25 september verplicht om in de kantine een corona toegangsbewijs te controleren.

In de kantine zijn tablets/telefoons aanwezig die jouw QR code kunnen scannen. Het is verplicht om deze te laten scannen als je ouder bent dan 12 jaar. Deze QR code is aan te maken via de CoronaCheck app, ook is het mogelijk om een papieren bewijs te printen via https://coronacheck.nl/nl/print/.

Per 25 september wordt ook de 1,5 meter regel afgeschaft en mogen er meer mensen in de kantine plaatsnemen. Afstand houden en desinfecteren blijft echter nog wel de beste remedie, we verzoeken daarom iedereen om rekening met elkaar te blijven houden en waar mogelijk afstand te bewaren.

Deel dit bericht