DE EKCA-KANTINE GAAT WEER OPEN

Met ingang van 5 juni mochten de sportkantines de deuren weer openen. Ook wij zetten de deuren van onze kantine weer open. Dat betekent dat op de trainingsavonden, dinsdag en donderdag, en op een aantal zaterdagen onze kantine weer toegankelijk zal zijn. Daarbij hebben we wel met een aantal restricties te maken zoals die ook in de horeca van toepassing zijn. Wat houdt dat in?

In de kantine moet er nog een afstand van anderhalve meter worden aangehouden. Dat betekent dat er ca. 25 personen een zitplaats kunnen hebben. Bij binnenkomst moet je weer het registratieformulier invullen en is het dragen van een mondkapje verplicht. Wanneer je eenmaal zit mag het af. Tijdens je aanwezigheid moet je blijven zitten. Zodra je opstaat moet het mondkapje weer op. Dat is nog niet zoals we het vroeger gewend waren maar wel veel meer dan het afgelopen half jaar mogelijk was. De kantine mag voorlopig tot 22.00 uur geopend zijn. Aangezien de trainingen gepland staan tussen 18.00 en 21.00 is er dus voor iedereen de mogelijkheid om na afloop nog even een drankje te nemen en nog wat na te praten. De kantine gaat beide avonden om 19.00 open.

De donderdagavond willen we weer als clubavond gebruiken. Dan is in principe iedereen dus welkom. Als het weer het toelaat kunnen we indien nodig dan ook buiten een aantal stoelen en tafeltjes neerzetten. Het zou dan wel prettig zijn om na afloop even te helpen bij het opruimen.

De komende weken wordt er op een aantal zaterdagen een jeugdactiviteit georganiseerd. Er is dan een beperkte openstelling om de jeugd wat te drinken aan te bieden.

Op dit moment wordt er in de kantine nog gewerkt aan de plaatsing van nieuwe koelingen en de inrichting van een nieuwe kids-corner. Als gevolg daarvan kan het assortiment nog een beetje beperkt zijn en kan het ook nog wat rommelig ogen. Dat is tijdelijk en vraagt enig begrip van jullie. Maar toch, we gaan weer open en kijken daar erg naar uit. Jullie toch ook?

Tot ziens in ons EKCAsino,

De kantinecommissie

Deel dit bericht