Sinter Sportdag 2020

Door de Corona virus heeft de KNKV besloten dat de zaalcompetitie niet door kan gaan. Tsja wat doe je dan met de zaal die gehuurd was voor een wedstrijddag. Nou… Daar wisten wij wel raad mee. Op 28 november was het zover. De grote Sinter sportdag. Er hadden zich in totaal bijna 50 kinderen opgegeven. Vanaf 9 uur konden de kangoeroes en de F-jes meedoen aan de Pieten training. Het was een reuze gezellige boel. In plaats van korfbalballen werden er pakjes van de pieten gebruikt. Dat was even wennen. Maar de kinderen hadden goed hun best gedaan. Aan het eind kwamen er heuse hulp Pieten. En die deden ook nog even mee. Daarna waren de E, D en A aan de beurt. Weer eens wat anders. Het sinterklaas dobbelspel in een sportzaal. En dan kunnen de heuse opdrachten tussendoor natuurlijk niet ontbreken. Zoals: via de trampoline pakjes in de korf gooien, snel een sprintje trekken, slalommen om weer mee te kunnen doen. We hadden lekker de ruimte.   Ook deze kinderen hebben genoten. Na de geweldige hulp van de A bij het opruimen was er tijd het Weerwolvenspel. Onder het genot van lekkere muziek werd er nog een potje gespeeld. Al met al een hele leuke ochtend tijdens deze toch wel rare situatie. Op dit moment hebben wij al hele leuke reacties mogen ontvangen. Van de kinderen maar ook van de ouders, na het horen van alle verhalen. Op de foto’s kunnen jullie zien hoe de kinderen genoten hebben. Iedereen die meegeholpen hebben: HEEL ERG BEDANKT! We hebben met z’n allen toch iets leuks kunnen doen voor onze jeugdleden.

 

 

Deel dit bericht