In memoriam voor Patrick Hermsen

Afgelopen zaterdag, 25 juli, is Patrick Hermsen plotseling overleden. Hij is 48 jaar geworden. Hij is zeker bekend bij de leden die al vele tientallen jaren lid zijn. Hij werd als jochie van 10/11 jaar lid. Hij was geen geboren talent, maar wel een enthousiaste korfballer. Hij was altijd op het veld en in de zaal te vinden en bereid om hier en daar te helpen. Zo rond zijn dertigste had hij genoeg gekorfbald en koos een andere weg in zijn leven qua vrijetijdsbesteding. Af en toe kwam ik hem hier of daar nog eens tegen, bijvoorbeeld bij een wedstrijd van zijn neefje en nichtje die toen bij Wesstar speelden.

Ik heb Patrick in ieder geval één seizoen getraind en gecoacht (B2) en houd hem in herinnering als een leuke, vriendelijke, vrolijke jongen. Ik wens broer Guido, schoonzus Petra, neef Coen en nicht Sanne toe dat zij dit verlies een plek kunnen geven. Zij zullen hem enorm gaan missen.

Wolfgang Zahn    
Mede namens bestuur en leden EKCA

Deel dit bericht