In memoriam voor Wil Olthof

Beste EKCA-ers, ik heb een trieste mededeling. Afgelopen donderdag is mijn lieve echtgenote

Wil Olthof – Cuppen,

overleden.

Praat over EKCA en je komt niet om deze naam heen. Ze heeft een mooie sportcarrière bij ons clubje achter de rug en lang in het eerste gespeeld. Daarnaast heeft ze diverse functies vervuld, waaronder het wedstrijdsecretariaat.

Nog steeds was ze een redelijk trouwe bezoekster bij wedstrijden en maakte ze deel uit van het gezellige EKCA-vrouwengezelschap dat jaarlijks ergens in het land een weekend lol maakt. Ook was ze een trouwe deelneemster bij het kaarten.

Wil was eigenlijk bij iedereen geliefd en had veel vrienden en vriendinnen bij EKCA. Omdat wij haar afscheid maar met 30 personen mogen vieren is het moeilijk om keuzes te maken. Sorry als u daar niet bij kunt zijn.

Ik hoop dat zij in vrede verblijft bij degenen die haar voor zijn gegaan.

Teun Olthof

Deel dit bericht