Wedstrijdverslag F1 25 januari

Wedstrijdverslag EKCA F1 – DVO F1

Vandaag mogen we spelen tegen DVO. Helaas is Evelien ziek, beterschap Evelien! Gelukkig kon Julian invallen.
Mees, die ook de shirtjes tas mee had, had een andere starttijd van de wedstrijd in zijn hoofd, gelukkig was er even gebeld en uiteindelijk was mees met de shirtjestas net op tijd aanwezig, zodat we nog wel in onze EKCA kleren konden beginnen.
Eerste kwart ging erg goed en waren we goed aan elkaar gewaagd en we eindigde het eerste kwart zelfs met een 1-0 voorsprong.
Tweede kwart werd duidelijk dat DVO de betere club was en na het tweede kwart stonden we 4-1 achter. Met dank aan de superspeler kon DVO niet verder uitlopen en hebben we het 3e en 4e kwart “gelijk” gespeeld, waardoor we uiteindelijk met 11-8 verloren. Al met al was het wel een leuke wedstrijd en hebben we best veel gescoord. De strafworpserie hebben we winnend af mogen sluiten. Op naar de volgende wedstrijd.

Deel dit bericht