Wedstrijdverslag F1 18 januari

Het is frisjes op de parkeerplaats van EKCA. Om iets voor tienen stappen we in de auto en rijden we naar Zutphen voor de wedstrijd tegen KVZ.
Het zal een lastige wedstrijd worden, want KVZ speelt bovenin.
Aangekomen in Zutphen lopen we de grote sportzaal binnen die vernoemd is naar Fanny Blankers-Koen (De Vliegende Huisvrouw) die in 1948 vier gouden medailles won op de Olympische Spelen in Londen.
Helaas zat er vandaag voor onze F-jes niet zo’n grote prestatie in het verschiet.
Na een korte warming-up waarbij de spelers zelf hun opwarm-oefeningen mochten kiezen begon de wedstrijd om stipt elf uur.
In het eerste partje tasten de ploegen elkaar goed af. KVZ opent de score en lopen uit naar 3-0, maar dan scoort Mees het eerste doelpunt voor EKCA!
Ook het tweede partje zijn de ploegen zeer aan elkaar gewaagd. Zowel KVZ als EKCA (Bram) scoren, tussen stand is 5-2.
Maar in het derde partje loopt KVZ snel uit. Ze scoren makkelijk en al gauw kijken we tegen een grote achterstand aan. Maar ook nu weten we te scoren! Jan scoort het derde doelpunt voor EKCA. Als het fluitsignaal klinkt voor het eind van het partje staat het 11-3 voor KVZ.
Ook in het vierde partje mag onze Super Speler de hele tijd spelen. We geven alles wat we hebben, maar helaas weten we niet meer te scoren. Eindstand is 16-3.
Toch was het een leuke wedstrijd. Aan de inzet van onze spelertjes heeft het in ieder geval niet gelegen!
Volgende wedstrijd is thuis tegen DVO.
Deel dit bericht