Wedstrijdverslag E2 30 November

Door Jasper Viets

EKCA E2 – DVO E3

Het eerste kwart laat EKCA zijn spierballen en snelheid zien, waarbij ze op voorsprong komen. Na het tweede kwart, staat het 5-6. Dvo de koploper van de pool laat zich niet van de wijs brengen en is de meerdere in de tweede helft. Het blijft spannend tot de laatste minuut, door de snelheid waarmee er gescoord wordt door beide partijen. Wat opvalt: lange afstand worpen en het snel omschakelen tussen aanval en verdediging bij EKCA. Veel doorloopballen en strafworpen bij Dvo. Het publiek op de tribune laat zich goed horen, maar is helaas niet voldoende om Dvo van hun overwinning te weerhouden.

De uitslag van de wedstrijd was 8-13, en strafworpen 3-6.

Dank voor de leuke en sportieve wedstrijd. En tot ziens allemaal op de volgende wedstrijd van de E2 op 7 december 9:00 thuis.

 

Deel dit bericht