E.K.C.A. komt in actie voor de CliniClowns!

Al 110 jaar laten wij als vereniging jong en oud, op en naast het veld, lachen, ontspannen en genieten.
Helaas is het niet elk kind gegund om wekelijks te kunnen sporten, omdat hij of zij veelvuldig of langdurig in het ziekenhuis moet verblijven.
Omdat wij als E.K.C.A. 1 ook deze kinderen willen laten lachen, ontspannen en genieten, komen we in actie voor de CliniClowns.

Onder het mom van ‘Wij zijn E.K.C.A. en wij steunen CliniClowns’ willen we gedurende het seizoen geld inzamelen voor de CliniClowns.

Hiervoor zijn in de kantine twee collectebussen op de bar gezet en omdat niet iedereen meer kleingeld bij zicht heeft, is het ook mogelijk om via de kassa in de kantine een donatie van €0,50 te doen aan de CliniClowns.

Daarnaast zullen er gedurende het seizoen meerdere acties (houdt hiervoor de website van E.K.C.A. in de gaten) georganiseerd worden, waarbij de opbrengst naar de CliniClowns gaat.

Zo wordt er van de opbrengsten van elke verkochten supporterssjaal al een euro gedoneerd.

Op de website van de CliniClowns is een actiepagina aangemaakt waarop te zien is hoeveel er inmiddels is gedoneerd. Via deze pagina kan je ook een eenmalige donatie naar keuze doen via iDeal of CreditCard. De actiepagina is te bereiken door op onderstaand logo te klikken.

Samen kunnen we ervoor zorgen dat nog meer mensen kunnen lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?!

 

 

Deel dit bericht