Kom speedmintonnen in Elderveld!

E.K.C.A.-CIBOD biedt in de wintermaanden op de maandagavond Speedminton aan in sporthal Elderveld. In het voor- en najaar maakt de vereniging op dinsdagavond gebruik van de kunstgrasvelden bij de sporthal. Beide avonden van 18.15 tot 19.15 uur.

Speedminton is een attractieve kruising tussen tennis, squash en badminton.

Het kan altijd en overal gespeeld worden: op straat, op het strand, op de camping of in het park. Zelfs met wind, aangezien de shuttles verzwaard zijn.

Onder deskundige begeleiding wordt de basis van de sport gedoceerd waarbij bewegen en plezier voor op staan. Er wordt op recreatief en wedstrijdniveau getraind. U bent van harte uitgenodigd om mee te doen.

Voor informatie kunt u contact opnemen met Ron Stokkink, 06-23979554.

Zie voor een impressie het promotiefilmpje op YouTube.

Deel dit bericht