Overlijden Joop Ouwerkerk

Het bestuur van E.K.C.A. – CIBOD ontving het droevige bericht dat Joop Ouwerkerk na een ziekbed op 27 april jl. is overleden. Hij overleed afgelopen donderdag een dag voor zijn 85e verjaardag.

Velen van u kennen hem niet, maar Joop is een van de bouwers van ons huidige clubhuis. Samen met zijn zwager en bouwmaatje Teun Olthof heeft hij ervoor gezorgd dat de complete elektrische installatie is aangelegd. Daarnaast hebben ze beiden de bar, het disco-meubel, het huidige kledingkastmeubel en de garderobe inclusief speelkast gebouwd.

Joop heeft pas laat in zijn leven van E.K.C.A. kunnen genieten en E.K.C.A. van hem. Hij heeft jaren met de trimmers meegedaan en was lang een van de vissers van de E.K.C.A.-visploeg.

Joop en zijn vrouw Lies kwamen nog regelmatig op de Familiedagen. Zijn echtgenote Lies heeft ook getrimd en kaart nu nog elke maand mee bij de jokeraars. De laatste jaren begon Joop te tobben met zijn gezondheid en ging hij achteruit.

Wij wensen Lies en de naaste familieleden veel sterkte in de komende tijd.

Deel dit bericht