Officiële presentatie nieuwe kleding

Hallo allemaal,

Een aantal van jullie heeft de nieuwe kleding al ontvangen en een aantal komt het binnenkort bij ons ophalen. Wij zijn erg tevreden met het resultaat en wij hopen dat iedereen hier lekker in gaat spelen!

We gaan allemaal in de nieuwe kleding spelen vanaf het eerste competitie weekend. Zondag 20 november tijdens de eerste thuiswedstrijd van het 1e gaan we onze nieuwe kleding officieel presenteren! Op deze dag gaan we teamfoto’s maken en maken we uiteraard een grote groepsfoto. Wat zou het leuk zijn als iedereen er is en we allemaal onze nieuwe kleding aan hebben. Na de foto vragen we iedereen om op de tribune te komen zitten om ons eerste aan te moedigen naar de 1e thuisoverwinning in de zaal.

Neem vooral vriendjes en vriendinnetjes, ooms en tantes, nichtjes en neefjes, opa’s en oma’s, papa’s en mama’s mee!

Dus noteer snel 20 november in de agenda
Aanvang: 13:30 (voor de wedstrijd presenteren we de kleding en kunnen we foto’s maken).
Begin wedstrijd: 14:45

Tot dan!

Deel dit bericht