Kangoeroe Klup

Welkom bij de Kangoeroe Klup van EKCA!

Wat zijn de Kangoeroes?

Onze Kangoeroes zijn de jongste leden van EKCA, in de leeftijd van 3 tot 6 jaar. Hier ontdekken ze op een speelse manier de wereld van korfbal, waarbij de trainingen zijn afgestemd op zowel sociale als motorische ontwikkeling. Veelal wordt de bal verwerkt in deze spelletjes. Elk kind is anders, maar bij de Kangoeroe Klup is iedereen welkom en aandacht voor elk kind! Het draait allemaal om plezier hebben en samen spelen. Na elke training gaan we samen ranja drinken in de kantine. Ook mag je altijd een vriendje of vriendinnetje meenemen!

Wanneer trainen de Kangoeroes?

Alle zaterdagen dat EKCA thuiswedstrijden speelt, staan onze trainingen gepland van 09.00 tot 09.50 uur in sporthal Elderveld, zie afbeelding hieronder! Daarnaast hebben we op dinsdagavond (behalve tijdens schoolvakanties) een extra trainingsmogelijkheid voor de kleintjes vanaf 4 jaar, van 18:00 tot 19:00 uur.

Waarom Kangoeroes?

Bij EKCA vinden we het belangrijk dat iedereen, jong en oud, plezier heeft met sporten en bewegen. De keuze voor de naam ‘Kangoeroe Klup’ komt voort uit de unieke eigenschappen van de kangoeroe die vergelijkbaar zijn aan de vaardigheden in de korfbalsport, zoals behendigheid, snelheid en sprongkracht. In symbolische zin vertegenwoordigt de Kangoeroe Klup een beschermende en warme omgeving, vergelijkbaar met de buidel van een kangoeroe, speciaal ontworpen voor onze jongste leden. Op deze manier raken ze al op vroege leeftijd in aanraking met de mooie korfbalsport!

Word lid!

Meer informatie over het lidmaatschap bij EKCA vind je op: https://ekca.nl/clubinformatie/lid-worden/ . Bij inschrijving voor de Kangoeroe Klup ontvangt jouw kind een exclusief Kangoeroe T-shirt als welkomstcadeau!

Laat de Kangoeroe Klup van EKCA Arnhem een speelse start zijn voor de korfbalreis van jouw kind!