De Trimmers

De ‘Trimmers’

Sporten voor 50+ers

Bij EKCA-CIBOD kan iedereen sporten: van jong tot oud! De allerkleinste kunnen aansluiten bij de Kangoeroes om spelenderwijs korfbal te leren (voor meer informatie: jtc@ekca.nl). Ook voor de ouderen hebben we een gezellige groep van mannen en vrouwen van ongeveer de 50+ leeftijd: De Trimmers. Trimmen bij EKCA is werken aan uw conditie onder begeleiding, en de spierpijn krijgt u vooral in de lachspieren. Het hele jaar door is de trimmersgroep actief: In de zaalperiode (november-april) wordt er binnen gesport en de rest van het jaar is de trimmersgroep op het kunstgrasveld achter de sporthal te vinden. 

Na de training blijft de groep vaak nog even gezellig kletsen in de kantine en worden de verjaardagen met lekkernijen en een drankje gevierd. Naast het samen sporten zijn er ook verschillende activiteiten door het jaar heen (feestjes en de druk bezochte EKCA-kerstbingo) waar de trimmers vaak in grote in grote getale aanwezig zijn.

Klinkt dit interessant en zou je ook graag willen deelnemen aan alle activiteiten van de trimmers? Stuur een mail naar info@ekca.nl 

Het adres van ons gezellige clubhuis en sportcomplex is:

Breezandpad 13
6843 JM Arnhem

In de wintermaanden zijn we op dinsdag van 21:00-22:00 te vinden in sporthal Elderveld.

De rest van het jaar zijn we op dinsdag van 20:30-21:30 te vinden op het sportveld achter sporthal Elderveld.

Tot snel!